no-img
فروشگاه معماری آرچ استور

دانلود رساله هتل چهار ستاره | مطالعات هتل چهار ستاره | فروشگاه معماری آرچ استور


فروشگاه معماری آرچ استور
مطالب ویژه
ads
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

DOC
دانلود رساله هتل چهار ستاره | مطالعات هتل چهار ستاره
doc
می 11, 2018
8 مگابایت
200 صفحه
۲۲,۰۰۰ تومان
۲۲,۰۰۰ تومان – خرید

دانلود رساله هتل چهار ستاره | مطالعات هتل چهار ستاره


دانلود رساله هتل چهار ستاره
مقدمه:

صنعت توریسم یکی از پردرآمدترین صنایع در سطح جهان می باشد. سهم کشور ما از این منبع سرشار علیرغم وجود پتانسیل ها و جذابیت های فراوان توریستی در ایران بسیار اندک می باشد. دلیل این امر جدا از مسئله سیاست گذاریهای نادرست در این امر ، عدم وجود امکانات کافی برای پذیرش جهانگردان از قبیل هتل، وسایل حمل و نقل و امکانات کافی برای پذیرش جهانگردان از قبیل هتل، وسایل حمل و نقل و امکانات خدماتی دیگر می باشد.
البته این صنعت در کشور ما خوشبختانه با رشد قابل توجهی رو به ترقی می باشد. این امر با مطالعه آمارهای موجود در سازمان ایرانگردی و جهانگردی کاملاٌ مشهود است .
نا گفته نماند که از آنجا که شهرستان زنجان در مسیر ارتباطی به سمت غرب می باشد و همه ساله مسافران زیادی در این مسیر تردد می نمایند لذا طراحی این سایت می تواند جوابگوی آنها نیز باشد . در دسترس بودن سایت هم از محاسن انتخاب محل می باشد. لزوم ایجاد یک هتل بزرگ با امکانات خاص خود که جوابگوی نیازهای مسافرین داخلی و خارجی و همچنین بازدید کنندگان باشد ضروری به نظر میرسد.


دانلود رساله هتل چهار ستاره | مطالعات هتل چهار ستاره

شامل : همراه با منابع + سربرگ فارسی و برگه تشکر

 

۲۲,۰۰۰ تومان – خرید


رساله معماری
فصل اول : جهانگردی و صنعت توریسم

۱-۱- مفهوم جهانگردی
۱-۱-۱- قطع نامه سازمان ملل متحد راجع به جهانگرد
۲-۱- اهمیت جهانگردی در سطح جهان
۳-۱- اهداف توسعه صنعت جهانگردی در ایران
۴-۱- استراتژی بخش جهانگردی
۵-۱- سیاستهای کلی
۶-۱- سیاستهای اجرایی
۷-۱- شیوه های جذب جهانگردان خارجی به ایران
۸-۱- جایگاه و اهمیت جهانگردی در ابعاد داخلی و خارجی آن
۹-۱- تاریخچه جهانگردی در ایران
۱-۹-۱- پیدایش و روند توسعه جهانگردی در ایران
۲-۹-۱- نگاهی به وضعیت توریسم در ایران
۳-۹-۱- وضعیت توریسم داخلی ( ایرانگردی ) در ایران
۱۰-۱- مشکلات فعلی صنعت توریسم در ایران
۱۱-۱- آثار و تبعات توریسم بر سنت و فرهنگ بومی در ایران
۱۲-۱- ضرورت احیاء و توسعه قطبهای سیاحتی و زیارتی
۱۳-۱- ایرانگردی و محیط زیست
۱۴-۱- تسهیلات جهانگردی
۱۵-۱- سیر و سیاحت و جاذبه های گردشگری در ایران
۱۶-۱- مکانهای جلب جهانگرد
۱۷-۱- پیوند جغرافیا با فعالیتهای توریست
۱۸-۱- ابعاد اقتصادی توریسم
۱۹-۱- عوامل مؤثر در توسعه توریسم
فصل دوم : سیر تحول و شناخت هتل

۱-۲- اقامتگاهها در اوایل و ماقبل اسلام
۲-۲- اقامتگاهها بعد از اسلام
۳-۲- اقامتگاهها در دوران اعراب مسلمان
۴-۲- اقامتگاهها در عصر تیموریان
۵-۲- کاروانسراهای ایران
۱-۵-۲- معماری انواع کاروانسراها
۲-۵-۲- هتل در عصر پهلوی
۶-۲- تعاریف مرسوم از مراکز اقامتی و پذیرایی
۱-۶-۲- هتل
۲-۶-۲- متل
۳-۶-۲- میهمانسرا
۴-۶-۲- مهمانپذیر
۵-۶-۲- هتل پانسیون
۶-۶-۲- زائرسرا یا خانه زواری
۷-۶-۲- مراکز جهانگردی
۸-۶-۲- نوتل
۹-۶-۲- خانه ییلاقی
فصل سوم : انواع هتل و بررسی ضوابط

۱-۳- هتل داری
۲-۳- انواع هتل ها
۱-۲-۳- دسته بندی هتلها از نظر تعداد واحدهای اقامتی
۲-۲-۳- دسته بندی هتل ها از نظر کیفیت و طرح
۳-۲-۳- دسته بندی هتل ها از لحاظ نوع فعالیت
۱-۳-۲-۳- هتل های مرکز شهر
۲-۳-۲-۳- هتل های اطراف شهر
۳-۳-۲-۳- هتل های تفریحی
۳-۳- هتل های مجامع
۴-۳- هتل های اقامتی
۵-۳- قوانین و ضوابط سازمان ایرانگردی و جهانگردی

فصل چهارم : معرفی فضاهای کالبدی هتل

۱-۴- ایدئوگرامهای اولیه در طراحی
۱-۱-۴- تیپ بندی هتل ها
۲-۱-۴- خواسته های مورد نیاز در طراحی هتل
۳-۱-۴- تجزیه و تحلیل فضاها
۴-۱-۴- اصول طراحی سایت
۲-۴- برآورد و برنامه ریزی بر اساس هزینه ها
۱-۲-۴- انواع نیازها و عملکردها
۲-۲-۴- ارزیابی ابتدایی فضاها
۳-۲-۴- نیازهای تخصصی هتل ها
۳-۴- معرفی فضاهای مختلف هتل جهت اتودهای اولیه
۱-۳-۴- لابی
۲-۳-۴- سیرکولاسیون فضاهای سرو غذا
۳-۳-۴- فضاهای تفریحی
۴-۳-۴- فضای اداری
۱-۴-۳-۴- قسمت کارکنان
۵-۳-۴- فضاهای پشتیبانی و خدمات
۶-۳-۴- اتاق های میهمان و سوئیت ها
۱-۶-۳-۴- طراحی اتاق میهمان
۲-۶-۳-۴- مفهوم ترکیب اتاقهای میهمان
۳-۶-۳-۴- شکل معماری
۴-۶-۳-۴- تجهیزات طبقات اتاق میمان
۵-۶-۳-۴- ماگزیمم فضای طبقات اتاق میهمان
۶-۶-۳-۴- انواع پلانهای طبقات اتاق میهمان
۴-۴- فضاهای عمومی
۱-۴-۴- طراحی فضاهای عمومی
۲-۴-۴- ورودی های هتل
۱-۲-۴-۴- امکانات لازمه برای ورودی های هتل
۳-۴-۴- لابی
۴-۴-۴- رستوران هتل
۵-۴-۴- چایخانه
۱-۵-۴-۴- فضاهای لازم چایخانه سنتی
۶-۴-۴- آسانسورها
۷-۴-۴- راهروها
۸-۴-۴- بخش پذیرش
۹-۴-۴- فضاهای کاربردی و چند منظوره در هتل ها
۱-۹-۴-۴- ویژگیهای یک فضای چند منظوره
۲-۹-۴-۴- فرآیند طراحی در فضاهای چند منظوره
۱۰-۴-۴- فضاهای تفریحی- ورزشی
۵-۴- فضاهای خدمات و پشتیبانی
۱-۵-۴- بخش تهیه مواد غذایی و فضاهای انبار
فصل پنجم : بررسی و معرفی چند نمونه هتل

۱-۵- نمونه هتل های داخل کشور
۱-۱-۵- هتل آزادی تهران
۲-۱-۵- مرکز تجارت بین المللی تهران
۳-۱-۵- هتل بین المللی استقلال ( هیلتون سابق )
۲-۵- نمونه هتلهای خارج کشور
۱-۲-۵- هتل هیلتون
۲-۲-۵- هتل شاهزاده آتسو
۳-۲-۵- هتل میرامار
۴-۲-۵- هتل کازینو کاپتشین
فصل ششم: استان گلستان
۱-۶ – پیشینه تاریخی
۲-۶- بناهای تاریخی
۱-۲-۶- برج گنبد کاووس
۲-۲-۶- دیوار دفاعی قزل آلان
۳-۶-مناطق تفریحی
۴-۶- شهر ها و روستا ها
۵-۶- جغرافیا و آب وهوا
۱-۵-۶- آب های استان
۱-۱-۵-۶-رود اترک
۲-۱-۵-۶-گرگان رود
۳-۱-۵-۶- رود قره سو
۲-۵-۶- جنگل و منابع طبیعی
۶-۶- ویژگی های اقتصادی
۷-۶-شهرستان گنبد کاووس
۱-۷-۶- سیرشکل گیری شهر گنبدکاووس و نحوه اسکان عشایر
۲-۷-۶- ویژگی های فرهنگی شهرو جمعیت شهر
۳-۷-۶- ویژگی های اقتصادی شهر
۴-۷-۶- ویؤگی های جغرافیایی و طبیعی
۵-۷-۶- اقلیم شهر گنبد کاووس
۶-۷-۶- تیپولوژی خانه‌های مسکونی ترکمن
۱-۶-۷-۶- آلاچیق
۲-۶-۷-۶- چوبی
۳-۶-۷-۶- خشتی
فصل هفتم : تحلیل سایت
۱-۷ بررسی وضع موجود سایت
۱-۱-۷- شیب و توپوگرافی زمین
۲-۱-۷-مقاومت خاک
۳-۱-۷-پوشش گیاهی
۴-۱-۷-بررسی منابع آب
۵-۱-۷-خطر گسلش، زمین لرزه و موجهای توخته
۶-۱-۷-شکل و اندازه زمین
۷-۱-۷-ساخت و ساز موجود
۸-۱-۷-مالکیت اراضی
۲-۷ تحلیل امکانات و محدودیتها
۱-۲-۷-امکانات و محدودیتهای دسترسی راهها
۲-۲-۷-امکانات و محدودیتهای دید و منظر
۳-۷ – اهداف پروژه
۴-۷ – اهمیت موقعیت سایت
فصل هشتم :معرفی طرح معماری و بر نامه فیزیکی آن و نقشه ها
فهرست منابع و مأخذ
رساله های معماری



ads

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

9 − 7 =