no-img
فروشگاه معماری آرچ استور

دانلود مطالعات هتل 4 ستاره | رساله هتل 4 ستاره | فروشگاه معماری آرچ استور


فروشگاه معماری آرچ استور
مطالب ویژه
ads
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

DOC
دانلود مطالعات هتل ۴ ستاره | رساله هتل ۴ ستاره
doc
اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۷
10 مگابایت
160 صفحه
۱۸,۰۰۰ تومان
۱۸,۰۰۰ تومان – خرید

دانلود مطالعات هتل ۴ ستاره | رساله هتل ۴ ستاره


دانلود مطالعات هتل ۴ ستاره
هتل چیست ؟
این واژه، خود از کلمه« هاستل ـ Hostel » مشتق شده است که در کشور انگلستان برای نامیدن این مراکز به کار می‌رفت ـ مکانهایی را که درآمریکا به همین منظور اختصاص می‌یافت با واژه « این ـ INN» مشخص می‌کردند و همواره با این کلمه در مواردی مشابه از عبارت «Coffee House» استفاده می‌شد.
به تعبیر دیگر، کلمه (Hotel) یک لغت فرانسوی می‌باشد با معنی عمارت بزرگ که فرم امروزی خود را از همان INNهای اروپایی و آمریکایی گرفته است.
یک هتل را می‌توان به زبان ساده چنین تعریف نمود : «مکانی برخوردار از امکانات کافی برای زندگی افرادی که به منظور اقامت موقت بدان مراجعه و از این امکانات استفاده می‌کنند».
بدینگونه، درمی‌یابیم که یک هتل باید برای رفع نیازهای مسافرین و مراجعین خود از امکانات و وسایل رفاهی ضروری و مورد نیاز بهره‌مند باشند تا بتوانند موجبات آسایش آنها را بسته به نوع فعالیت‌هایی که در آنها رخ می‌دهد و انواع میهمانی‌ که به آن روی می‌آورند و به نحو مطلوب فراهم نمایند و خواسته‌های آنها را برآورده سازند.


دانلود مطالعات هتل ۴ ستاره | رساله هتل ۴ ستاره

شامل : همراه با منابع + سربرگ فارسی و برگه های تشکر

 

۱۸,۰۰۰ تومان – خرید


رساله معماری
فصل اول : هتل چیست؟
۱-۱ هتل چیست؟ ۱
۱-۲ انواع هتل ۱
۱-۲-۱ متل ۲-۱
۱-۲-۲ هتل پانسیون ۲
۱-۲-۳ رسورت هتل ۲
۱-۲-۴ هتل های کوچک ۲
۱-۲-۵ هتل های جوانان ۳-۲
۱-۲-۶ هتل روی چرخ ۴-۳
۱-۳ تقسیم بندی هتل براساس کیفیت آن ۴
۱-۴ تقسیم بندی هتل از لحاظ نوع فعالیت ۴
۱-۴-۱ هتل مرکز شهر ۴
۱-۴-۲ هتل و متل اطراف شهر ۵-۴
۱-۴-۳ هتل فرودگاه ۵
۱-۴-۴ هتل کنوانسیون(گردهمایی) ۵
۱-۴-۵ هتل تفریحی ۵
۱-۴-۶ هتل اقامتی ۵
۱-۴-۷ هتل سوییت ۶-۵
۱-۴-۸ هتل سوپرلوکس ۶
۱-۴-۹ هتل بسیار بزرگ ۶
۱-۵ مصادیق هتل در ایران ۶
۱-۵-۱ هتل لاله تهران ۶
۱-۵-۲ هتل عباسی اصفهان ۶
۱-۵-۳ هتل انقلاب خزر چالوس ۶
۱-۵-۴ هتل پارس تبریز ۷-۶
فصل دوم : معماری هتل و فضاهای تشکیل دهنده
معماری هتل و فضاهای تشکیل دهنده ی آن ۸
۱ فضاهای عمومی ۸
۲ فضاهای خصوصی ۸
۲-۱ فضاهای عمومی ۸
۲-۱-۱ گروه فضاهای مربوط به اقامت ۸
۲-۱-۲ گروه فضاهای مربوط به اقامت در فضای آزاد ۸
۲-۱-۳ گروه فضاهای مربوط به غذاخوردن ۸
۲-۱-۴ گروه فضاهای مربوط به بازی و ورزش ۸
۲-۱-۵ گروه فضاهای عمومی جنبی ۹-۸
۲-۱-۶ فضاهای مختص کارکنان ۹
۲-۱-۷ پارکینگ ۹
۲-۲ فضاهای خصوصی ۹
۲-۲-۱ اتاق ها ۹
۲-۲-۲ مسایل رفاهی و امنیتی ۱۰
۱-۲ فضاهای عمومی ۱۰
۲-۳ فضاهای غذاخوری ۱۱
۲-۳-۱ رستوران ۱۲-۱۱
۲-۳-۱ تریا ۱۲
۲-۳-۳ بوفه ۱۲
۲-۳-۴ آشپزخانه ۱۳-۱۲
۲-۳-۵ امکانات آشپزخانه ۱۵-۱۳
۲-۴ گروه فضاهای عمومی جنبی ۱۵
۲-۴-۱ ورودی و لابی ۱۷-۱۵
۲-۴-۲ پذیرش،صندوق و سرپرستی ۲۰-۱۸
۲-۴-۳فضاهای سرویس دهنده ی طبقات ۲۲-۲۰
۲-۴-۴ رختشویخانه و اتوکشی ۲۳-۲۲
۲-۴-۵ بخش مهندسی ۲۳
۲-۴-۶ فضای کارکنان ۲۴-۲۳
۲-۴-۷ انباری ۲۶-۲۴
۲-۴-۸ پارکینگ ۲۶
۲-۶ فضاهای خصوصی ۲۹-۲۶
۲-۶-۱ سوییت ۲۹
۲-۶-۲ آپارتمان ۳۰
۲-۶-۳ استودیو ۳۰
۲-۶-۴ کنتکت روم ۳۰
۲-۶-۵ کاناپا ۳۰
۲-۷ مسایل رفاهی و امنیتی ۳۰
۲-۷-۱ مبلمان ۳۱-۳۰
۲-۷-۲ تابلوهای راهنما ۳۱
۲-۷-۳ نور ۳۳-۳۱
۲-۷-۴ آتش نشانی ۳۴-۳۳
۲-۸ موارد مهم در طراحی ساختمان هتل ۳۷-۳۴
۲-۹ نمونه هایی از ترکیب اتاق های هتل در یک طبقه ۳۸
فصل سوم : استانداردهای طراحی هتل
۳-۱ برنامه تخصیص فضا ۴۲-۳۹
۳-۲ تعاریف ۴۳
۳-۱-۱ کلید ۴۳
۳-۱-۲ اتاق ۴۳
۳-۱-۳ دهانه ۴۳
۳-۳ شرح فعالیت ها ۴۳
۳-۳-۱ پلان طبقات اتاق های خواب ۴۴
۳-۳-۲ اشکال مختلف پلان ۴۵-۴۴
۳-۳-۳ کارایی در طرح ریزی ۴۵
۳-۴ پلان طبقات ۴۶-۴۵
۳-۴-۱طراحی کر ۴۷-۴۶
۳-۴-۲ تعیین ترکیب اتاق های خواب ۴۷
۳-۴-۳ طرح اتاق های خواب ۴۸-۴۷
۳-۵ خصوصیات مهمانان هتل ۴۹-۴۸
۳-۶ سوییت ها ۴۹
۳-۶-۱پلان سوییت ها ۴۹
۳-۶-۲ مبلمان ۵۰-۴۹
۳-۶-۳ فضای کمد ۵۰
۳-۶-۴ قفسه و کابینت ۵۰
۳-۶-۵ دکوراسیون ۵۶-۵۵
۳-۷ ابعاد و اندازه ها ۵۵-۵۲
۳-۸ طراحی فضاهای عمومی ۵۷-۵۶
۳-۸-۱ ورودی ۵۷
۳-۸-۲ لابی ۵۸-۵۷
۳-۸-۳ چک لیست لابی ۵۹-۵۸
۳-۹ فضای برگزاری مراسم ۶۱-۶۰
۳-۱۰ فضاهای ورزشی ۶۲
۳-۱۱ طراحی دفاتر اداری ۶۳
۳-۱۲ دفتر لابی و پیشخوان ۶۴
۳-۱۳ دفتر حسابداری ۶۵-۶۴
۳-۱۴ دفتر مدیر عمومی ۶۵
۳-۱۵ دفتر فروش و تدارکات ۶۶
۳-۱۶ فضاهای خدماتی و پشتیبانی ۶۷-۶۶
۳-۱۶-۱ آشپزخانه ۶۷
۳-۱۷ تقسیم بندی حدودی فضاهای انبار ۶۸
۳-۱۸ نواحی و فضاهای کارکنان ۶۹-۶۸
۳-۱۸-۱ رختشویخانه و خانه داری ۶۹
۳-۱۸-۲ ضروری ۷۰-۶۹
۳-۱۹ بخش مهندسی ۷۱
فصل چهارم : مبانی نظری معماری
۴-۱ مبانی نظری طرح ۷۲
۴-۲ ریشه های تاریخی ۷۳-۷۲
۴-۳ پست مدرنیته ۷۵-۷۳
۴-۴ معماری پست مدرن ۷۶-۷۵
۴-۵ برهم نهی – ساختن در بطن زمان ۸۹-۷۶
قصل پنجم : بررسی نمونه هتل های داخلی
۵-۱ بررسی نمونه های داخلی ۹۰
۵-۱-۱هتل پارس تبریز ۹۳-۹۰
۵-۱-۲ هتل تبریز ۹۷-۹۴
۵-۱-۳ هتل استقلال تهران ۱۰۳-۹۷
۵-۱-۴ هتل شایگان کیش ۱۰۷-۱۰۳
۵-۲ نمونه های خارجی ۱۰۷
۵-۲-۱ هتل بین المللی سیلان ۱۱۱-۱۰۷
۵-۲-۲ هتل هایات رجنسی آتلانتا ۱۱۶-۱۱۱
۵-۲-۳ هتل وسیتن وارسا ۱۲۰-۱۱۷
فصل ششم : خلاصه طرح
۶-۱ جستاری در مفهوم یابی ۱۲۳-۱۲۱
۶-۲ روند شکل گیری ایده اصلی (کانسپت طراحی) ۱۲۵-۱۲۳
فصل هفتم : تحلیل سایت هتل
۷-۱ قابلیت ها و استعدادهای سایت ۱۲۷-۱۲۶
۷-۲ اقلیم و ویژگی های طبیعی سایت ۱۳۱-۱۲۸
۷-۳ تحلیل سایت ۱۳۵-۱۳۲
رساله های معماری



ads

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − 11 =

Test
error: ای پی شما ذخیره گردید !